Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Ihr Urlaub fangt hier an
Sonderangebote & Lastminutes

Ontdek onze snellere internetverbinding

Verfasst: 10-04-2017

Ontdek onze snellere internetverbinding

Even een foto naar het thuisfront dat u geniet van een heerlijke vakantie, of snel even die leuke video doorsturen via social media... Vanaf dit seizoen is het geen enkel probleem meer bij de Veluwe Vakantieparken. Twee compleet nieuwe masten zorgen voor een breedband internet verbinding, zodat u altijd en overal verbonden kunt zijn.

Omdat we vinden dat onze gasten de beste internetverbinding verdienen, hebben we dit seizoen gekozen voor de plaatsing van een kwalitatief hoog systeem. Hoewel snel internet niet altijd even makkelijk is midden op de bossen in de Veluwe, hebben wij een partner gevonden die ons de maximale internetsnelheid biedt. Inmiddels zijn onze beide campings voorzien van het geheel nieuwe WiFi ontvangstsysteem. Op zowel ’t Schinkel als de Pampel zijn nieuwe masten geplaatst die zorgen voor een veilige verbinding. Alle accommodaties op De Pampel krijgen zelfs een eigen modem.

Dit seizoen is een snelle internetverbinding dus gegarandeerd! U koopt uw internettickets aan de receptie van ’t Schinkel of De Pampel. De tarieven zijn gelijk gebleven.

Boek nu uw vakantie!

 

News-Übersicht

ANWB 5-Sterne Topcamping 2021
15 Minuten von den besten Attraktionen der Veluwe entfernt
Nettes Animationsteam in den Schulferien
Wunderschöne Umgebung, wo es immer viel zu tun, zu sehen und zu erleben gibt

Entdecken Sie die verborgenen Schätze der Veluwe