Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Ihr Urlaub fangt hier an
Sonderangebote & Lastminutes

Nieuw: Boodschappenpakketten

Verfasst: 13-06-2016

Geen zin om de boodschappen mee te sjouwen of is er gewoon geen ruimte meer over in de auto? Wij maken het u deze zomer extra gemakkelijk met kant-en-klare boodschappenpakketten op Camping de Pampel. Bestel ze tijdens uw reservering en uw pakket staat klaar bij de receptie óf in uw accommodatie.

Waar bestaat het boodschappenpakket uit?

Wij hebben drie mogelijkheden, klein/middel óf groot.

Bekijk hier de folder

Hoe kan ik dit pakket bestellen en betalen?

Geef bij het maken van je reservering voor een accommodatie of kampeerplaats aan dat je dit boodschappenpakket er graag bij wilt nemen. Maak je online je reservering, dan kun je het boodschappenpakket onder 'extra artikelen' aanvinken.

Het pakket komt vervolgens bij de rest van je reservering te staan op je reserveringsbevestiging. Je betaalt het pakket dus tegelijk met je reservering, zoals aangegeven op je bevestiging.

Pakket later bestellen
Heb je al wel een reservering voor de camping, maar nog geen pakket besteld en wil je dit alsnog? Neem dan contact met ons op via de receptie, 055-3781760. Ook kan je eenvoudig inloggen in Mybooking en deze zelf bij reserveren! Je kunt tot 2 dagen voor aankomst je boodschappenpakket bestellen bij de receptie!

Vragen?
Heb je vragen over het pakket? We horen ze graag: 055 - 378 17 60 of info@pampel.nl

Géén zin om zelf te koken?

Kom dan heerlijke hamburgers eten in ons Hamburger restaurant op camping de Pampel of heerlijke steenovenpizza´s op ´t Schinkel.

Boek nu uw verblijf!

News-Übersicht

ANWB 5-Sterne Topcamping 2021
15 Minuten von den besten Attraktionen der Veluwe entfernt
Nettes Animationsteam in den Schulferien
Wunderschöne Umgebung, wo es immer viel zu tun, zu sehen und zu erleben gibt

Entdecken Sie die verborgenen Schätze der Veluwe