Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Ihr Urlaub fangt hier an
Sonderangebote & Lastminutes

Gelukkig nieuwjaar

Verfasst: 02-01-2016

Volop aandacht voor onze gasten!

Het nieuwe jaar is alweer ruim een week oud en na alle feestdagen kijken wij vol frisse energie vooruit. 2016 betekent voor ons een jaar waarin wij ons nog nadrukkelijker zullen bezig houden met alles wat er in en om de Veluwe te beleven is, met daarin nog meer aandacht voor u als gast. En daar kunt u in deze nieuwsbrief al een voorproefje van meekrijgen.

Dit jaar werken wij samen met een aantal partners in de regio en dat betekent dat zij regelmatig van zich zullen laten horen via hun blogs. In deze eerste nieuwsbrief stellen wij graag Cees Hoogeveen aan u voor, fervent liefhebber van de Veluwe, oud-hotelier en inmiddels gepensioneerd. Als secretaris van Stichting Wisent vertelt hij over één van de grootste land zoogdieren van Europa. Wist u dat de wisent naar de Veluwe komt?

Een compleet nieuw kinderzwembad

En ook dit jaar zijn wij weer volop aan het verbouwen geslagen! Momenteel werken we aan de uitbreiding van een nieuw kinderzwembad. Dat betekent lekker spetteren en plonzen in de zomer! Uiteraard wordt het geheel gethematiseerd in Veluwe sfeer. Wellicht dat uw (klein)kinderen ook nog een lokale eekhoorn of hert ontdekken! Het zwembad is naar verwachting geopend met de meivakantie. Nu al direct boeken?

Volop activiteiten
Zoals u van ons gewend bent, zullen er ook dit jaar weer volop activiteiten te beleven zijn op de Veluwe Vakantieparken. Vanwege het succes komen ook dit jaar weer de huifkartochten, boswandelingen en quad rijden op het programma. Momenteel zijn we nog in gesprek met een aantal partners en informeren wij u zodra het activiteitenprogramma compleet is.

Wij wensen u een voorspoedig 2016 en kijken ernaar uit om u ook dit jaar weer te ontmoeten.

Familie Uithol
Harry, Arno, Lianne en Bart

PS: wist u dat wij ook dit jaar weer speciale voorjaarsarrangementen aanbieden? Bekijk ze hier!

News-Übersicht

ANWB 5-Sterne Topcamping 2021
15 Minuten von den besten Attraktionen der Veluwe entfernt
Nettes Animationsteam in den Schulferien
Wunderschöne Umgebung, wo es immer viel zu tun, zu sehen und zu erleben gibt

Entdecken Sie die verborgenen Schätze der Veluwe