Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Ihr Urlaub fangt hier an
Sonderangebote & Lastminutes

De Pampel ook in 2019 ANWB Topcamping

Verfasst: 04-01-2019

De Pampel in Hoenderloo mag zich ANWB Topcamping noemen. De camping staat  in de vernieuwde lijst van de ANWB. In totaal staan 180 campings op de lijst van ANWB Topcampings, waarvan er 49 in Nederland liggen.

Over ANWB Top camping

ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit.

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden weer 2000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Het maximaal haalbare is 5 sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen. Onder de 180 Europese ANWB Top campings zijn er 49 in Nederland.

News-Übersicht

ANWB 5-Sterne Topcamping 2019
15 Minuten von den besten Attraktionen der Veluwe entfernt
Nettes Animationsteam in den Schulferien
Wunderschöne Umgebung, wo es immer viel zu tun, zu sehen und zu erleben gibt

Entdecken Sie die verborgenen Schätze der Veluwe